برگزاری رویداد دیدار(صندلی تجربه) توسط مرکز رشد جهاددانشگاهی یزد

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۰۱۸۴ تجاری سازی فناوری و اشتغال
رویدار دیدار ،آشنایی با کارآفرین در زمینه صنعت زالو در مرکز رشد گیاهان دارویی اشکذر برگزار گردید.
برگزاری رویداد دیدار(صندلی تجربه) توسط مرکز رشد جهاددانشگاهی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد، زارع معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی گفت: این مرکز در راستای فعالیتهای ترویجی خود و استفاده از نوآوری و خلاقیت نیروهای جوان و محقق رویداد صندلی تجربه را برگزار نمود. در این رویداد که با همکاری گروه زیست شناسی دانشگاه علم و هنر به صورت مجازی برگزار شد شرکت کنندگان با مسیر کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در زمینه صنعت زالو آشنا شده و با انتقال تجربیات خانم صولت کارآفرین موفق در این زمینه با چگونگی تشخیص فرصت و راه اندازی کسب و کار ،شکستها،موفقیت ها و فرصت هایی که ایشان بدست آورده اند آشنا گردیدند. در ادامه خانم صولت به پرسشهای شرکت کنندگان در این رویداد پاسخ دادند.

زارع گفت: افراد خلاق و دارای ایده می توانند از طریق سایت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و یا با مراجعه آدرس اشکذر، خیابان امام خمینی ، روبروی بانک مسکن، مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان یزد مراجعه و یا با شماره تلفن 32727693 تماس حاصل نمایند.