برای اولین بار؛

برگزاری نشست تخصصی مدیریت سبز، توسط شرکت توزیع نیروی برق با همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۴ کد : ۲۸۸۲۱ پژوهشی تاپ خبر
شرکت توزیع نیروی برق با همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، برای اولین بار نشست تخصصی مدیریت سبز، بهینه¬سازی مصرف انرژی و کاهش آلودگی¬های محیط¬زیست در صنایع استان را برگزار خواهد نمود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، پیرامون مبحث مدیریت سبز و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع و اهمیت و ضرورت این موضوع از دیدگاه محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی، شرکت توزیع نیروی برق با همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان یزد   برای اولین بار نشست تخصصی مدیریت سبز، بهینه¬سازی مصرف انرژی و کاهش آلودگی¬های محیط¬زیست در صنایع استان را در تاریخ 19/12/1399  برگزار خواهد نمود.

لازم بذکر است ،  پیرو درخواستهای مکرر صنایع ،تاریخ ارسال فرم تا ساعت ۱۲ ظهر  روز یکشنبه مورخ ۱۷ اسفند ۹۹ تمدید گردید.