/به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد/

نشست توجیهی مدیران اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد با حضور پیشران و متقاضیان رسته خیاطی برگزار شد.

۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۸۱۸۲ آموزشی
نشست توجیهی مدیران اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد با حضور  پیشران و متقاضیان رسته خیاطی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، رسته شغلی خیاطی بعنوان یکی از رشته های پرطرفدار در میان بانوان شناخته شده است در نشست صبح روز دوشنبه که به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد برگزار شد. موارد همکاری ها در بخش های آموزش متقاضیان ونحوه تولیدو فروش مورد بحث وگفتگو قرار گرفت.

امامی مسوول کارگاه تولیدی لباس سینا در این نشست با ارائه ظرفیت های تولید لباس در کارگاه گفت کیفیت دوخت یکی از مهمترین فاکتور هایی هست که متقاضیان و علاقمندان به کار در این رسته شغلی می بایست رعایت نمایند.