/به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد/

جلسه توجیهی با متقاضیان وعلاقمندان رشته برنامه نویسی شهرستان های میبد، یزد، اردکان، اشکذر و تفت با حضور پیشران این رسته شغلی برگزار شد

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۷۹۳۴ آموزشی
جلسه توجیهی با متقاضیان وعلاقمندان رشته برنامه نویسی شهرستان  های میبد، یزد، اردکان، اشکذر و تفت با حضور پیشران این رسته شغلی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،  امروزه در دوران مواجهه با بیماری کرونا و شرایط بهداشتی حاکم بر کشور وتمایل بیشتر افراد جامعه به فعالیت درحوزه کسب وکارهای  مجازی واینترنتی، برنامه نویسی به یکی از مشاغل پرطرفدار و کارگشا تبدیل شده است.

در همین راستا به همت دبیرخانه و مدیران اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نشست توجیهی این رسته شغلی در ساختمان امام علی علیه السلام سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با حضور پیشران و متقاضیان برگزار شد.

وکیلی پیشران برنامه نویسی گفت ایده و خلاقیت در برنامه نویسی یکی از مهمترین ویژگی های موفقیت و کسب درآمد در این رسته شغلی می تواند باشد. ایشان به ظرفیت بالای اشتغال در این رشته نوین از مشاغل خانگی اشاره کرد.