ساختمان ستادی سازمان جهاددانشگاهی یزد افتتاح شد

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۵۲۰ تاپ خبر
ساختمان ستادی سازمان جهاددانشگاهی یزد افتتاح شد ساختمان ستادی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد صبح امروز با حضور مقامات کشوری و استانی رسماً مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش  روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، این ساختمان پنجطبقه که با حضور «حمیدرضا طیبی» رییس جهاددانشگاهی کشور و «محمد علی طالبی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد افتتاح شد، دارای مجموع زیربنای 3300 مترمربع است.

ساختمان مذکور از 50 اتاق اداری، 17 کلاس آموزشی، دو سایت کامپیوتر، دو باب کارگاه، دو باب آزمایشگاه و یک سالن جلسات و یک باب نمازخانه است.

گفتنی است؛ دکتر «محمدصادق بیجندی» معاون آموزشی جهاددانشگاهی، دکتر «حمیدرضا صادق محمدی» دانشیار و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کشور، «عباس حیدری» فرماندار یزد و «ونوس عامری» عضور شورای اسلامی شهر نیز در این مراسم افتتاح حضور داشتند.