نشست همکاری فی مابین پارک علم و فناوری یزد و جهاددانشگاهی استان برگزار شد

۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۷ کد : ۲۴۴۸۶ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با پارک علم و فناوری استان در راستای افزایش تعامل و نحوه همکاری با مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اشکذر تبادل نظر نمودند.
نشست همکاری فی مابین پارک علم و فناوری یزد و جهاددانشگاهی استان برگزار شد

به  گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، این نشست  با حضور دکتر فاطمه سعادت جو، رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، دکتر محمد مهدی لطفی رییس پارک علم و فناوری یزد ، مهندس شهرام شکوهی معاون فناوری و  و  محمد زارع معاون فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی برگزار شد.
در این نشست  دکتر سعادت جو  به معرفی فعالیتها و اقدامات مرکز رشد پرداخته و ابراز امیدواری کرد تا با تعامل و همکاری بیشتر با پارک علم و فناوری فعالیتهای این مرکز در اشکذر گشترش یافته و خدمات بهتر و بیشتری به مردم این شهرستان به ویژه جوانان دارای ایده و خلاق ارائه گردد..
در ادامه دکتر لطفی با اظهار تمایل نسبت به همکاری هر دو دستگاه پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه همکاری را ارائه و ایجاد فضای کار اشتراکی  و ایجاد مرکز نواوری جهت شناساندن هر چه بیشتر این مرکز را ارائه نمودند.
همچنین مهندس شکوهی پیشنهاد برگزاری کارگاه های آموزشی و رویدادهای مختلف را با همکاری و حمایت پارک مطرح نمودند.

( ۱ )