به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی یزد

برگزاری دوره آموزشی آنلاین بررسی و تشریح معایب و محاسن رایج در ساختمان های مصالح بنایی با کلاف

۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۳۴۴۱ آموزشی عمومی
دوره آموزشی آنلاین بررسی و تشریح معایب و محاسن رایج در ساختمان های مصالح بنایی با کلاف در معاونت آموزش سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد، دوره آنلاین بررسی و تشریح معایب و محاسن رایج در ساختمان های مصالح بنایی با کلاف ویژه داشجویان و فارع التحصیلان رشته های مهندسی عمران و معماری ، کارشناسان نوسازی ، دفاتر فنی و عمرانی سازمان ها و ادارات در روزهای 6 و 7 آبان ماه برگزار می شود.

گفتنی است؛ علاقمندان  می توانند برای شرکت در این دوره با مراجعه به سایت jdyazd.ac.ir  یا با شماره 38303456 تماس بگیرند.

لازم به ذکر است؛ آخرین مهلت برای ثبت نام در این دوره 30مهر ماه می باشد .

( ۲ )