رشد ۱۷ درصدی انعقاد قرارداد توسط نمایندگی بانک خون بند ناف رویان سازمان جهاددانشگاهی یزد

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۳۳۴۹ پژوهشی عمومی
بانک خون بند ناف سازمان جهاددانشگاهی یزد درانعقاد قراردادها رشد ۱۷ درصدی داشته است.
رشد ۱۷ درصدی انعقاد قرارداد توسط نمایندگی بانک خون بند ناف رویان سازمان جهاددانشگاهی  یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد ،بانک خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی در استان یزد فعالیت خود را از سال 86 آغاز کرده است که این  مجموعه در استان یزد در شش ماهه اول سال جاری رکورددار ثبت قرارداد نسبت به کل سنوات فعالیت خود بوده و در شهریورماه امسال بهترین عملکرد را نسبت به کلیه شهریورماه های سال های گذشته رقم زده است.

گفتنی است :ذخیره سلول های بنیادی خون بند ناف را به نوعی مصداق ذخیره سازی و پس انداز سلامتی است و سلول های یاد شده در درمان بسیاری از بیماری های سخت درمان از جمله سرطان خون ، تالاسمی ، کم خونی مادرزادی، فلج مغزیی و بیماری های نقص سیستم ایمنی بکار گرفته می شوند.

لازم به ذکر است  متقاضیان کسب اطلاعات بیشتر و انعقاد قرارداد   می توانند به آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی به نشانی آزادشهر ، نرسیده به فلکه سوم ( میدان ولایت) روبروی تالار نور  و یا به سایت اینترنتی به سایت  www.rsct.ir مراجعه نمایند.