به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

آغاز ثبت نام طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۲۸۸۳ پژوهشی تاپ خبر عمومی
مدیر مرکز مطالعات اجتماعی سازمان جهاددانشگاهی یزد از آغاز ثبت نام طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خبر داد
آغاز ثبت نام طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد،بهروز اسلامی مدیر مرکز مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی یزد گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز در حال اجرا هست  که این فازها  شامل فاز مطالعه و احصای  توانمندی ها  و پتانسیل های شهرستان های استان ، آموزش رایگان و در نهایت اتصال به بازار می باشد.

وی اشاره کرد:متقاضیان با مراجعه به سایت inhb.ir  با انتخاب شهرستان محل سکونت خود رسته های شغلی مد نظر را انتخاب می کنند.

اسلامی افزود: متقاضیان فاقد مهارت  ودارای مهارت را به صورت رایگان آموزش داده و هر دو در فاز سوم به بازار متصل میکنیم.

در پایان اسلامی گفت: حتما افراد برای دریافت هرگونه خدمات باید در سامانه inhb.ir ثبت نام نمایند.

( ۱۶ )