افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی یزد

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۲۶۷۹ پژوهشی تاپ خبر عمومی
دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان با حضور مدیرکل تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی یزد و مسئولان ارشد جهاددانشگاهی در این سازمان افتتاح شد.
افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد «فاطمه سعادت‌جو» در حاشیه مراسم افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان که با حضور«عماد تشکری» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد، در سازمان جهاد دانشگاهی این استان برگزار شد، اظهار کرد: این طرح در سه فاز «مطالعاتی»، «احصای توانمندی‌ها و تولید» و در نهایت «ایجاد اشتغال» انجام می‌شود.

وی «شناسایی مزیت‌ها و فرصت‌های استان»، «هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی» و فاز «هدایت افراد به ثبت طرح در سامانه» از جمله ویژگی‌های اجرایی این طرح ملی دانست و افزود: در این طرح ۱۸۰۰ نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد توانمندسازی زنان در جامعه را از جمله مهمترین ویژگی‌های اجرای این طرح ملی در استان یزد عنوان کرد و گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان در ۹ استان کشور اجرایی شده و با امیدواریم با همکاری متقابل جهاددانشگاهی و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی به گونه انجام شود که اشتغال پایدار در استان یزد ایجاد شود.

«عماد تشکری» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز، اظهار کرد: تفاوت این طرح ملی با دیگر طرح‌های اجرا شده در محوریت قرار دادن کارآموزی و بازاریابی متمرکز بجای پرداخت تسهیلات است.

وی با بیان این‌که این طرح از سال ۸۹ در ایران راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: توسعه مشاغل خانگی نقش مهمی در تحقق اهداف شعار امسال ایفا می‌کند.

تشکری با اشاره به این‌که در حال حاضر ۳۱ درصد محصولات چینی در حوزه مشاغل خانگی تولید می‌شود است، افزود: جهش اقتصادی بسیاری از کشورهای توسعه یافته ناشی از توجه به حوزه مشاغل خانگی است.

این مسئول با اشاره به اهمیت شعار امسال و ضرورت ایجاد زیرساخت های لازم برای تحقق آن، خاطرنشان کرد: شیوع کرونا فرصت مناسبی برای برخی تغییرات در حوزه اقتصادی ایران ایجاد کرده که حمایت بیش از پیش از مشاغل خانگی برخی از این تحولات است.

وی توسعه مشاغل خانگی را شیوه نوین و مدرن توسعه اقتصادی در ایران دانست و بیان کرد: نرخ بیکاری استان یزد از ۱۳.۲ درصد به حدود ۷ درصد کاهش یافته و با توجه به شرایط کرونایی، این کاهش گویای ضرورت برنامه‌ریزی جدی در حوزه توسعه مشاغل خانگی است.

تشکری ترویج فرهنگ توسعه مشاغل خانگی یکی از الزامات اجرایی برای استان یزد و دیگر استان‌های کشور دانست و بیان کرد: جهاددانشگاهی همیشه فاصله بین علم و اجرا را پر کرده و این از جمله مهمترین ویژگی‌های این نهاد انقلابی است.


نظر شما :