ثبت‌نام ترم پاییز آموزش‌های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان یزد شروع شد

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۸ کد : ۲۲۵۳۲ آموزشی تاپ خبر عمومی
معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی یزد از آغاز ثبت نام ترم پاییز آموزش‌ جهاد دانشگاهی یزد خبر داد
ثبت‌نام ترم پاییز آموزش‌های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان یزد شروع شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، افروزیان معاون آموزشی جهاددانشگاهی یزد گفت: شروع ترم پاییز از تاریخ 8 مهر ماه آغاز و  ثبت نام در دوره ها  از تاریخ 22 شهریور ماه می باشد.

وی اظهار داشت: نحوه ثبت نام به صورت آنلاین و غیرحضوری و  حضوری در سه مرکز آزادشهر ،امامشهر و ستاد مرکزی  جهاددانشگاهی می باشد و متقاضیان  می توانند با مراجعه به سایت jdyazd.ac.ir  اقدام به ثبت نام نمایند.

افروزیان گفت :کلاس های زبان به صورت  مجازی و دوره های تخصصی به صورت حضوری برگزار می گردد.

وی در پایان شرایط شرکت و برگزاری کلاسهای حضوری را جهت حفظ سلامت فراگیران را  تعداد محدود و  با رعایت کامل  پروتکل های  بهداشت عنوان داشت .

( ۱۴ )