اخذ کد ملی برای محصولات پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۲۲۳۲۱ پژوهشی تاپ خبر عمومی
پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد در راستای تجاری سازی محصولات دانش بنیان موفق به اخذ کد ملی شد
اخذ کد ملی برای محصولات پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد در راستای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان موفق به اخذ کد ملی برای  محصول حلقه اوریفیس سرامیکی گردید.

لازم به ذکر است؛ ایران‌کد با کمک کد ملی کالا و خدمات ، وسیله‌ای برای شناسایی و ارتباط بین بنگاه‌ها در تسهیل فرآیند‌های زنجیره تأمین کالاها و خدمات کشور فراهم می‌کند که شناسایی محصول و خدمات در فرآیندهای کسب و کار از نیازهای اساسی به شمار می‌آید.

این گزارش می‌افزاید، حلقه اوریفیس سرامیکی، قطعه ای از جنس کامپوزیت زیرکن-مولایت است که دارا ی ضریب انبساط حرارتی پایین، استحکام دما بالای خوب، مقاومت خزشی مناسب و پایداری شیمیایی عالی می باشد.

همچنین این قطعه در خط تولید کارخانجات شیشه در قسمت انتهای کوره و خروجی مذاب قرار می گیرد و در تماس مستقیم با مذاب شیشه است.