انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد و شرکت صنایع شیمیایی توسعه آسماری

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۲۱۳۵ پژوهشی عمومی
تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد و شرکت صنایع شیمیایی توسعه آسماری منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد و شرکت صنایع شیمیایی توسعه آسماری در راستای توسعه همکاری های مشترک در زمینه افزایه های پلیمری مورد استفاده در صنایع کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی منعقد گردید.

لازم به ذکر است، امضای این تفاهم نامه سه ساله گامی موثر در زمینه همکاری مشترک برای دستیابی به بازارهای داخلی افزایه­ های بیوپلیمری مورد استفاده در صنایع مرتبط با صنعت سرامیک و ایجاد بازارهای جدید در سایر صنایع می باشد.