هم‌زمان با ایام تجلی شور و شعور حسینی برگزار می‌شود؛

مسابقه‌ی پیامکی «ناصرالحسین» ویژه‌ی اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۲۰۸۱ فرهنگی تاپ خبر عمومی
هم‌زمان با ایام تجلی شور و شعور حسینی، مسابقه‌ی پیامکی «ناصر الحسین» ویژه‌ی اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود.
مسابقه‌ی پیامکی «ناصرالحسین» ویژه‌ی اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مسابقه‌ی پیامکی «ناصرالحسین» از وصیت‌نامه‌ی سیاسی الهی سردار سلیمانی توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

اعضای علاقه‌مند جهاددانشگاهی در سراسر کشور برای شرکت در این مسابقه، پس از مطالعه‌ی وصیت‌نامه‌ی سیاسی الهی سردار سلیمانی، پاسخ سوالات را حداکثر تا ۱۲ شهریورماه در قالب یک عدد 9 رقمی از چپ به راست به همراه نام و نام خانوادگی و نام واحد سازمانی به شماره‌ی 30001359 پیامک کنند.

لازم به ذکر است، آن دسته از پاسخ‌های دریافتی که نام و نام خانوادگی یا نام واحد سازمانی مربوطه در آن ذکر نشده باشد، از گردونه‌ی رقابت و قرعه‌کشی حذف خواهد شد.

دانلود سوالات به همراه وصیت‌نامه‌ی سیاسی الهی سردار سلیمانی

( ۲ )