استاندار یزد: فعالیت ایسنای یزد در حوزه پرورش خبرنگار قابل قبول است

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۸ کد : ۲۱۵۴۰ فرهنگی تاپ خبر عمومی
استاندار یزد با بیان این که ایسنا رسانه ای فعال و پویاست، گفت: فعالیت ایسنای یزد در حوزه پرورش خبرنگار قابل قبول است.
استاندار یزد: فعالیت ایسنای یزد در حوزه پرورش خبرنگار قابل قبول است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی  «محمدعلی طالبی»  همزمان با روز خبرنگار به همراه«سیدمحمد رستگاری» فرماندار یزد، «مجید جوادیان زاده»مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و«عباس حیدری» مدیرکل حوزه استاندار و «علی صالحی» مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری یزد در سازمان جهاددانشگاهی حاضر و از دفاتر خبرگزاری های ایسنا و ایکنا بازدید کرد.

وی در این بازدید افزود: ایسنا در حوزه پرورش افراد توانمند در حوزه خبر سابقه ای خوب و قابل قبول دارد.

استاندار یزد در ادامه ایسنا را از جمله رسانه های فعال و پویا در استان یزد دانست و گفت: خبرگزاری ایسنا رسانه‌ای پرتوان و با انگیزه است و امیدوارم بیش از پیش در این عرصه موفق و سربلند باشد.