انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد و شرکت مدیریت تولید برق یزد

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۰۲۲۴ پژوهشی عمومی
تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد و شرکت مدیریت تولید برق یزد منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ؛ تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد وشرکت مدیریت تولید برق یزد در راستای تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی، تحقیقاتی و آموزشی و به منظور توسعه همکاری­ ها و بهره­ گیری از توانمندی­ ها و ظرفیت­ های موجود و گسترش فعالیت­ های علمی، فنآوری و آموزشی منعقد گردید..

همچنین لازم بذکر است، تولید، انتقال و تدوین دانش فنی در جهت بومی ­سازی تجهیزات مورد نیاز صنعت نیروگاهی مرتبط با زمینه ­های کاری پژوهشکده و نیازشناسی، مشاوره و نظارت بر اجرای پروژه­ های صنعتی شرکت از جمله موارد ذکر شده در این تفاهم نامه است.