معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهای یزد خبر داد:

تمدید ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۸۲۵۵ آموزشی تاپ خبر عمومی
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد از تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک که توسط جهاددانشگاهی در ۳۰ خرداد ماه برگزار می‌شود، خبر داد.
تمدید ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد،  احمد افروزیان بااشاره به استقبال داوطلبان برای ثبت‌نام در این آزمون استخدامی، بیان کرد: با توجه به شرایط موجود در کشور و تقاضای زیاد داوطلبان جهت ثبت‌نام در این آزمون، شرایط ثبت‌نام داوطلبان و ویرایش اطلاعات ثبت شده فراهم شده است.

وی ادامه داد: دوره ثبت‌نام جدید این آزمون از روز سه‌شنبه 30 اردیبهشت‌ماه 1399 و از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir آغاز شده و  تا پایان روز چهارشنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1399 ادامه  خواهد داشت.

گفتنی است آزمون استخدامی این سازمان برای جذب 300 نفر نیرو در تمامی استان‌ها توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.