۱۸ و ۱۹ دی؛ پنجاهمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در اهواز برگزار می شود

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۸ کد : ۱۴۷۰۴ پژوهشی تاپ خبر عمومی
پنجاهمین گردهمایی معاونان پژوهشی موسسات آموزش عالی، پژوهشکده‌ها، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ۱۸ دی ماه آغاز و تا ۱۹ دی ماه ادامه می یابد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، پنجاهمین گردهمایی معاونان پژوهشی موسسات آموزش عالی، پژوهشکده‌ها، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به مدت دو روز برگزار می‌شود.

این گردهمایی با حضور دکترغلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ، معاونان جهاددانشگاهی سراسر کشور و مسوولان استانی دراهواز برگزار می‌شود.