واگذاری مسوولیت دبیرخانه کمیته فنی متناظر CT ۹۶ استاندارد ایزو به جهاددانشگاهی صنعتی شریف

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۴۶۶۱ پژوهشی عمومی
سازمان ملی استاندارد ایران مسوولیت دبیرخانه کمیته فنی متناظر CT ۹۶ استاندارد ایزو را به پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاددانشگاهی صنعتی شریف واگذار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در حکمی از سوی معاونت تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران، مسوولیت دبیرخانه کمیته فنی متناظر ISIRI/ISO/TC96 (جرثقیل ها) به مدت 3 سال به پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاددانشگاهی صنعتی شریف واگذار شد.

براین اساس، در احکام جداگانه ای از سوی سودابه یحی زاده معاون تدوین و ترویج استاندارد و رییس هیات فنی کمیته ملی استانداردهای ایزو و دکتر سید محمد طباطبایی قمی به سمت رییس، مهندس علیرضا کریمی به سمت نایب رییس و مهندس علی مهدی زاده به سمت دبیر هیات رئیسه این کمیته فنی منصوب شدند.