حمایت مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از رساله‌های دکتری

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۳۸۸۷ فرهنگی تاپ خبر عمومی
فراخوان حمایت ایسپا از رساله‌های دکتری، توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) منتشر شد.
حمایت مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از رساله‌های دکتری

به گزارش روابط عمومی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) جهاددانشگاهی، این مرکز به عنوان مرکزی علمی و فرهنگی در تولید و انتشار داده‌ها و اطلاعات شناخته می‌شود. این مرکز با هدف استفاده از این ظرفیت و در راستای تقویت ارتباط با دانشگاه و دانشجویان، از تعداد محدودی رساله مقطع دکتری در حوزه‌های فرهنگ سیاسی و رفتار انتخاباتی و کیفیت زندگی حمایت می‌کند.

همچنین حمایت ایسپا شامل مشاوره‌های علمی جهت طراحی پرسشنامه و مدل مفهومی، گردآوری اطلاعات، نمونه‌گیری و تجزیه و تحلیل داده‌ها و در اختیار گذاشتن آمارها و اطلاعات حاصل از نظرسنجی‌ها و پیمایش‌های خویش فرمایی ایسپا است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.ispa.ir مراجعه کنند.

( ۱ )