با هدف افزایش تعاملات موثر؛ پنجمین نشست مدیران اجرایی شعب استانی ایسپا برگزار می شود

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۱۲۵۹۵ تاپ خبر عمومی
با هدف افزایش تعاملات موثر میان مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) با شعب استانی این مرکز پنجمین نشست مدیران اجرایی شعب استانی ایسپا یکشنبه ۱۲ آبان برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی ایسپا، پنجمین نشست مدیران اجرایی شعب استانی ایسپا با حضور دکتر حمید رضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در تهران برپا می شود.

از اهداف برگزاری این نشست می توان به تقدیر و تشکر از عملکرد شعب استانی ایسپا، ارتقای کمی و کیفی عملکرد واحدهای استانی، تقویت انسجام گروهی برای پیشبرد اهداف ایسپا، افزایش تعاملات هدفمند میان مرکز و شعب و نیز توانمندسازی مدیران اجرایی، اشاره نمود.

همچنین در این نشست علاوه بر تقدیر از سه شعبه برتر استانی، از «پایگاه مستندات پژوهشی ایسپا» و نیز جلد سوم کتاب «کند و کاوهایی در باورها و نگرش های جامعه ایرانی» رونمایی می شود.

گفتنی است،نشست مدیران اجرایی شعب استانی ایسپا یکشنبه 12 آبان ماه در محل سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می شود.

( ۱ )