امضای تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه رنگ و مواد نوین سرامیکی جهاددنشگاهی یزد

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ کد : ۱۲۳۷۰ پژوهشی تاپ خبر عمومی
تفاهم نامه همکاری علمی ، تحقیقاتی و پژوشی بین پژوهشگاه رنگ و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد به امضا رسید
امضای تفاهم نامه همکاری  پژوهشگاه رنگ  و مواد نوین سرامیکی جهاددنشگاهی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، به منظور همکاری علمی ، تحقیقاتی و پژوهشی تفاهم نامه ما بین پژوهشگاه رنگ به نمایندگی دکتر کمال الدین قرنجیگ معاون پژوهشی پژوهشگاه رنگ و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی به نمایندگی سید حسین میرحسینی رییس پژوهشکده مواد نوین سرامیکی به امضا رسید.

گفتنی است، موضوع تفاهم نامه همکاری و استفاده از توانایی های پژوهشگاه و پژوهشکده در جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی، کاربردی و تجاری سازی یافته های پژوهشی، برگزاری نشست های علمی مشترک، تبادل اسناد و مدارک علمی و استفاده از تجهیزات مشترک  خواهد بود.

لازم به ذکر است، این تفاهم نامه در دو نسخه و 7 ماده به مدت 5 سال به امضا رسیده است.