مخصوص جهادگران جهاددانشگاهی و خانواده‌ی آن‌ها؛ پژوهشگاه رویان طرح ویژه‌ی ارایه‌ی خدمات تخصصی و فوق تخصصی خود را آغاز کرد

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۲۲۷۹ پژوهشی تاپ خبر عمومی
کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، آماده‌ی ارایه‌ی خدمات تخصصی و فوق تخصصی در قالب یک طرح ویژه به‌منظور غربالگری سلامت و ارایه‌ی خدمات درمانی به جهادگران و خانواده‌‌های آن‌ها می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، لیست خدمات ارایه‌شده در این طرح، طبق نامه‌ی دریافتی از سوی دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی به شرح زیر است:

• کلینیک تخصصی قلب؛ فوق تخصصی نارسایی قلبی با امکانات جانبی اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، هولتر شبانه‌روزی فشار خون
  • کلینیک تخصصی پوست و زیبایی؛ فوق تخصصی ویتیلیگو
  • کلینیک تخصصی مغز و اعصاب؛ فوق تخصصی ام.اس
  • کلینیک تخصصی ارتوپدی؛ فوق تخصصی زانو با قابلیت انجام جراحی‌های محدود در زانو و ترمیم دفرمیتی‌های پاها
  • کلینیک فوق تخصصی غدد؛ متابولیسم و چاقی
  • کلینیک فوق تخصصی زنان؛ زایمان و نازایی و مرکز محدود و جراحی‌های زنان و نازایی
  • کلینیک فوق تخصصی ارولوژی؛ اختلالات جنسی و جراحی‌های محدود ارولوژی و ناباروری

هم‌چنین دکتر احمد وثوق معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان درباره‌ی جزییات این طرح گفت: جهادگران و خانواده‌های ایشان از اولویت در نوبت‌دهی در این طرح و از 10 درصد تخفیف از تعرفه‌ی خدمات پزشکی در نهادهای عمومی برخوردار می‌باشند.
وی اضافه کرد: برای هر یک از جهادگران و خانواده‌های آن‌ها، پرونده‌ای تشکیل می‌شود و برای مراجعه‌های بعدی، آماده‌ی ارایه‌ی خدمات به آن‌ها هستیم.
دکتر وثوق ادامه داد: جهادگران می‌توانند با ارایه‌ی معرفی‌نامه (شامل حکم کارگزینی و...) از خدمات استاندارد و فوق تخصصی این پژوهشگاه بهره‌مند شوند.‌

گفتنی است، شماره تماس 53 ـ 22339949 جهت ارایه‌ی اطلاعات و راهنمایی‌های لازم در خصوص غربالگری سلامت جهادگران اختصاص یافته‌ است.