عضو جهاددانشگاهی سازمان یزد، دبیر کمیته فنی ISIRI/ISO/TC۲۰۶ سرامیک های ظریف شد

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۳ کد : ۱۱۶۶۷ پژوهشی تاپ خبر عمومی
سید حسین میرحسینی [سرپرست پژوهشکده مواد نوین سرامیکی] به عنوان دبیر کمیته فنی ISIRI/ISO/TC۲۰۶ سرامیک های ظریف انتخاب شد.
عضو جهاددانشگاهی سازمان یزد، دبیر کمیته فنی  ISIRI/ISO/TC۲۰۶  سرامیک های ظریف شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، از سوی سودابه یحیی زاده معاون تدوین و ترویج استاندارد و رییس هیات فنی کمیته ملی استاندارد های ایزو،سید حسین میرحسینی  [سرپرست پژوهشکده مواد نوین سرامیکی] به مدت 3 سال به عنوان دبیر کمیته فنی سرامیک های ظریف انتخاب شد.

در این نامه آمده است، انتظار آن هست با توجه به توان علمی و تجربی خود نسبت به ارتقاء سطح مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی با همفکری و همکاری سایر اعضای کمیته ضمن تعامل و هماهنگی بهتر با دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استاندارد های بین المللی نقش آن کمیته را تقویت فرمایید.