۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۹ کد : ۱۱۵۷۶ آموزشی تاپ خبر عمومی
ثبت نام دوره های آموزشی ترم پاییز آغاز شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در ترم پاییز آغاز شد. فراگیران و علاقمندان به شرکت در دوره های آموزشی می توانند با مراجعه حضوری به مراکز و یا از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی به آدرس www.jdyazd.ac.ir در دوره های آموزشی ثبت نام کنند. گفتنی است شروع ترم پاییز از تاریخ ۹ مهر ماه خواهد بود.

ثبت نام دوره های آموزشی ترم پاییز آغاز شد

عمده ترین دوره های آموزشی که توسط مراکز آموزشی برگزار می گردد عبارتند از:

گروه فرهنگ و هنر (طراحی دکوراسیون داخلی، طراحی لباس، تربیت مربی هنر کودک، طراحی طلا و جواهرات، گوهرشناسی کاربردی ، عکاسی دیجیتال، نقاشی سیاه قلم، نقاشی روی شیشه(ویترای)، خوشنویسی، قلم زنی روی چوب (منبت کاری) ، آئینه کاری، گچ بری، تابلو فرش ابریشم و ... )

گروه زبان های خارجه( انگلیسی، فرانسه، آلمانی و…)

گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات ( آموزش مهارت های کامپیوترICDL، فتوشاپ، illustrator ، اتوکد، 3D Max ، ساخت انیمیشن، میکس و مونتاژ، آموزش شبکه، طراحی وب، برنامه نویسی وب با PHP،  برنامه نویسی اندروید، java و C# ، تحلیل آماری با Spss ، لیزرل و ...)

گروه پزشکی( تکنسین داروخانه، دستیار کنار دندانپزشک، کمک های اولیه و فوریت پزشکی و ..)

گروه کشاورزی ( کاربرد درمانی گیاهان داروئی و ..)

گروه فنی و مهندسی( آموزش نرم افزارهای Safe & Etabs ، GIS Arc، Solid Works ، Matlab و ...)

گروه علوم انسانی و حسابداری( حسابداری عملی، حسابداری حرفه ای، حسابداری با نوسا، خرید و فروش سهام در بورس- به روش تکنیکال و بنیادی، کارگاههای آموزشی و ..)

مراکز آموزشی :

• مرکز آموزش شماره1 (پاکنژاد): بلوار شهید پاکنژاد ـ نبش کوچه دکتر اعلم. تلفن: 36225111
  • مرکز اموزش شماره2 (کاشانی): خیابان کاشانی ـ ابتدای بلوار خاتم. تلفن: 38263215