آزمون تسهیل‌گران اقتصادی- اجتماعی توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۰ کد : ۶۷۸۱ آموزشی تاپ خبر عمومی
به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،آزمون تسهیل‌گران اقتصادی- اجتماعی برگزار شد.
آزمون تسهیل‌گران اقتصادی- اجتماعی توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ دکتر احمد افروزیان معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت:  آزمون تسهیل‌گران اقتصادی- اجتماعی بنیاد برکت برای نخستین بار توسط جهاددانشگاهی استان یزد اجرا گردید.

وی اظهار داشت: این آزمون همزمان در 25 استان، روز جمعه 13 اردیبهشت ماه با حضور 53 نفر شامل 35 نفر آقا و 18 نفر خانم در محل سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد خاطر نشان ساخت:  150 نفر پس از قبولی در آزمون و انجام مصاحبه‌های تخصصی و روان‌شناسی و حضور در دوره‌ی آموزشی پانزده روزه، به عنوان تسهیل‌گران بنیاد برکت انتخاب و در روستاها و مناطق محروم کشور در فعالیت‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت مشارکت خواهند کرد.