قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: جهاددانشگاهی در بخش پژوهش و فناوری کارنامه قابل قبولی دارد

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۹ کد : ۶۴۱۷ عمومی
دکترعبدالرضا باقری در بازدید از مرکز جهاددانشگاهی کاشمر گفت: جهاد دانشگاهی در بخش پژوهش و فناوری کارنامه قابل قبولی دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا ، دکترعبدالرضا باقری در حاشیه این بازدید اظهار کرد: جهاددانشگاهی مولود انقلاب است که بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها و انقلاب فرهنگی شکل گرفت.

دکترباقری افزود: یکی از حوزه‌های ماموریتی جهاددانشگاهی در بخش پژوهش و فناوری است که خوشبختانه برخی مراکز این مجموعه همانند پژوهشگاه رویان و مراکز پژوهشی اقدامات و دستاوردهای مطلوبی در توسعه فناوری و تجاری‌سازی داشته‌اند.

وی کارنامه جهاددانشگاهی در بخش پژوهش و فناوری را قابل قبول ذکر کرد و گفت: آنچه امروز در آموزش عالی بر آن تاکید داریم، افزایش مهارت فارغ‌التحصیلان است که مرکز کاشمر تاکید خوبی بر افزایش مهارت فارغ‌التحصیلان دارد.