به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی یزد/

اعلام فراخوان ثبت‌نام دوره جدید طرح ملی دانشجو معلم قرآن

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۹ کد : ۵۳۱۸۵ تاپ خبر عمومی
طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد به همت جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد.
اعلام فراخوان ثبت‌نام دوره جدید طرح ملی دانشجو معلم قرآن

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، سرپرست معاونت فرهنگی سازمان گفت: با حمایت سازمان قرآنی دانشجویان کشور وابسته به جهاد دانشگاهی طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد برگزار خواهد شد.

صدری اصفهانی افزودند: از جمله اهدافی که برای این طرح تعریف شده است، می‌توان به «تربیت مربی آموزش قرآن کریم»، «حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بالاترین سند فعالیت‌های قرآنی کشور» و «شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در سطح کشور در جهت گسترش و توسعه معرفت قرآنی در میان دانشجویان» اشاره کرد.
این گزارش می افزاید در این طرح به دانشجویانی که با موفقیت آن را پشت سر بگذارند گواهینامه از سوی جهاد دانشگاهی اهدا می‌شود.
وی در پایان اظهار داشت مهلت ثبت نام در این رویداد ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ اعلام شده و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند جهت ثبت نام در این طرح کلیک نمایند.همچنین شماره تماس ۰۹۱۳۲۷۴۱۷۸۳ جهت پاسخ به سوالات علاقه مندان در دسترس می باشد.

کلید واژه ها: دانشجو معلم

( ۱ )