مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران – یزد

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۶ کد : ۵۳۰۹ فرهنگی عمومی
مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران – یزد به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی یزد برگزار می شود.
مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران – یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره در سال تحصیلی 98- 97 در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور توسط جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد.
گفتنی است این مسابقات برای چهارمین سال پیاپی در استان یزد و در سطح دانشگاه‌های استان اجرا می‌گردد.

دانشجویان علاقه مند به ثبت نام در این دوره از مسابقات می توانند با مراجعه به سایتfjdyazd.com  فرم ثبت نام را تکمیل نموده و به همراه فتوکپی کارت دانشجویی و یک قطعه عکس 3*4 همه اعضای تیم تحویل حوزه فرهنگی دانشگاه خود نمایند و یا به دبیرخانه مسابقات دانشگاه یزد، ساختمان فجر، دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی ارسال نمایند.

لازم به ذکر است آخرین مهلت ثبت نام در این دوره از مسابقات 5 اسفند ماه 1397 می باشد