مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاددانشگاهی یزد: برگزاری دوره ی آموزشی زیلو بافی در شهرستان خاتم

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۳ کد : ۴۱۸۶ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر عمومی
مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاددانشگاهی استان یزد گفت: دوره‌ی آموزشی زیلو بافی مقدماتی برای مددجویان کمیته امداد در شهرستان خاتم در حال برگزاری می باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، محمد زارع مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان در این زمینه گفت: با عنایت به قرارداد منعقد شده با کمیته امداد امام خمینی (ره) به جهت آموزش مهارت زیلوبافی، تربیت زیلوبافان مناسب و ماهر و ایجاد اشتغال برای مددجویان این دوره در شهرستان خاتم در حال برگزاری می باشد.

وی افزود:  با انتقال ده دستگاه دار زیلو و آماده سازی دارها و مهیا کردن مواد اولیه ، دوره‌ی آموزشی زیلو بافی مقدماتی به مدت 96 ساعت برای 20 نفر از مددجویان کمیته امداد در حال برگزاری است.

زارع اظهار داشت:  با توجه به رسالت دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهی این دفتر تلاش می‌نماید با ارائه آموزش‌های عمومی کارآفرینی و اشتغال و نیز مهارتهای تخصصی، فراگیران مهارتهای لازم برای ورود به بازارکار را کسب نموده یا مهارتهای شغلی خود را تقویت نمایند.

( ۱ )