حلال مشکلات کشور توسعه علمی و فناورانه است

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸ کد : ۴۱۷۹۸ تاپ خبر عمومی
رئیس جهاددانشگاهی کشور توسعه و رفع مشکلات کشور را در گروی توسعه علمی و فناورانه خواند و هماهنگی بیشتر بین حوزه‌های اجرایی و حوزه‌های علمی و فرهنگی کشور را خواستار شد
حلال مشکلات کشور توسعه علمی و فناورانه است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اسان یزد، رئیس جهاددانشگاهی کشور توسعه و رفع مشکلات کشور را در گروی توسعه علمی و فناورانه خواند و هماهنگی بیشتر بین حوزه‌های اجرایی و حوزه‌های علمی و فرهنگی کشور را خواستار شد.

دکتر «حمیدرضا طیبی» در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علم و هنر اظهار کرد: توسعه فرهنگی باید منجر به تربیت نیروی انسانی توسعه یافته در کشورمان شود؛ نیروی انسانی که عدالت محور، اخلاق محور، دین محور و قانون باور باشد و کار و تلاش را عامل اصلی پیشرفت بداند.

وی با تاکید بر این که توسعه کشورمان در گرو توسعه علمی و فناورانه است، گفت: باید در کشورمان به دنبال ساختن جامعه‌ای باشیم که سعادت دنیوی و اخروی مردم‌مان را تامین کنیم.

طیبی خاطرنشان کرد: تلاش جهادانشگاهی نیز در همین راستا و این بوده که توان کشور را در توسعه علمی و فرهنگی و فناورانه، الگوسازی کند.

وی با بیان این که توسعه علمی از طریق توسعه دانش و توسعه فناوری به دنبال توسعه دانش با مهارت آموزی کسب می‌شود، گفت: خوشبختانه در مجموعه جهاددانشگاهی کشور، سازمان جهاددانشگاهی یزد بسیار خوب عمل کرده و همانططور که مقام معظم رهبری فرمودند از استانی که دانشمند پرور است، چنین توقعی و حتی بیشتر از این می‌رود.

رئیس هیات امنا دانشگاه علم و هنر، یکی از اقدامات ارزنده جهادانشگاهی یزد را تمرکز روی آموزش عالی خواند و عملکرد جهاددانشگاهی یزد در این زمینه را بسیار خوب عنوان کرد.

وی گفت: نگاه ما در تغییر و تحولات نگاه سیاسی نیست بلکه نگاه ارزش محور است لذا از همه کسانی که در ساخت این مجموعه وزین نقش داشتند، تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: البته توقع ما از دانشگاه علم و هنر و سازمان جهاددانشگاهی  یزدبا توجه به ویژگی استان یزد که استانی صنعتی است، بسیار بیشتر است تا هم شاهد توسعه علمی و مهارتی و هم در توسعه فناورانه افزونتر باشیم.

طیبی با بیان این که جهاددانشگاهی به لحاظ بنیه مالی خیلی قوی نیست، گفت: در عین حال هر چه استان‌ها از واحدهای جهاددانشگاهی خود حمایت کرده‌اند، پاسخ آن را گرفته‌اند لذا حمایت بیشتر استان یزد نیز مورد انتظار است و قطعاً این حمایتها را خوب جبران خواهیم کرد.

وی با تاکید مجدد بر این که حلال مشکلات کشور ما توسعه علمی و فناورانه است، هماهنگی بیشتر بین حوزه اجرایی و حوزه علمی و فرهنگی کشور را خواستار شد تا بتواند منجر به خدمات و محصولات پیشرفته‌تری برای استفاده در کشور شود.

رئیس جهاددانشگاهی در پایان نیز از زحمات دکتر میرغفوری رئیس سابق دانشگاه علم و هنر و دکتر باصولی رئیس سابق سازمان جهاددانشگاهی یزد قدردانی و برای دکتر اشعاری رئیس جدید دانشگاه و دکتر سعادتجو رئیس سازمان جهادانشگاهی استان آرزوی توفیق کرد.

«محمدعلی شاه حسینی» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد با ذکر خداقوت به روسای سابق دانشگاه علم و هنر و آروزی موفقیت برای رئیس جدید این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه همچنان منشاء خیر برای استان باشد.

وی افزود: مجموعه استانداری آمادگی دارد که هر گونه حمایتی را از مجموعه سازمان جهاددانشگاهی داشته باشد.

«سید حبیب الله میرغفوری» رئیس سابق دانشگاه ضمن خیرمقدم به حاضران در این نشست ضمن ارائه گزارشی از ۱۰ سال فعالیت مستمردر این دانشگاه، گفت: امروز دانشگاه علم و هنر از دانشگاه‌های مطرح کشور است که بعد از دانشگاه یزد، دانشگاه دوم متقاضیان ورود به دانشگاه است و این ناشی از همت و تلاش همه دست اندرکاران این مجموعه است.

وی با بیان این که مسلما رشد و پیشرفت دانشگاه در آینده نیز برقرار خواهد بود، حمایت‌های ریاست و معاونین جهاددانشگاهی کشور و استان از دانشگاه را در این رشد بسیار موثر خواند.

میرغفوری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که جهاددانشگاهی را به عنوان مولود مبارک انقلاب خواندند، افزود: سازمان جهاددانشگاهی به خاطر وجود بزرگمردان آن در این جایگاه قرار گرفته است.  

«محمود اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر نیز در این مراسم با اشاره به تحصیل ۷۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه، کفت: نظرسنجی از ۲۵۰۰ دانشجوی جدیدالورود به دانشگاه نشان داد که ۳۸ درصد دانشجویان به صورت سینه به سینه با این دانشگاه آشنا شده‌اند که بسیار برای دانشگاه ارزشمند است.

وی با اشاره به رویکرد اشتغال و کارآفرینی دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: براساس آخرین آمارها بیش از ۷۰ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علم و هنر صاحب شغل هستند که نشان از موفقیت رویکردهای جدید دانشگاه بوده است.

اشعاری خاطرنشان کرد: دانشگاه دارای یک مجموعه نیروی انسانی ارزشمند است که تعامل خوبی با یکدیگر دارند و این احساس همدلی باعث شده تا دانشگاه به این سطح برسد.

رئیس دانشگاه علم و هنر ادامه داد: در کنار تمام ماموریتهای دانشگاه، معتقدیم یکی از مهمترین ماموریتهای امروز دانشگاه تربیت نیروی انسانی ماهر است و تمام تلاشمان نیز بر این است تا به هر نحو در فضای اشتغال ورود کنیم و زمینه ارتقای دانشگاه را فراهم آوریم.

کلیدواژه‌ها: دکتر طیبی


نظر شما :