معاونت آموزش جهاددانشگاهی یزد دوره" مطالعات بهره برداری شبکه های قدرت " را برگزار کرد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۳۳۹۵ آموزشی
معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد گفت: دوره آموزشی " مطالعات بهره برداری شبکه های قدرت با استفاده از نرم افزار دیگسایلنت " ویژه کارکنان شرکت توزیع نیروی برق برگزار می شود.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت: دوره آموزشی "مطالعات بهره برداری شبکه های قدرت با استفاده از نرم افزار دیگسایلنت" ویژه کارکنان شرکت توزیع نیروی برق برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد،وی اظهار داشت: این دوره از29 آبان ماه جاری بمدت  سه روز در محل مرکز آموزش های سازمانی و کارکنان دولت سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار می گردد.

معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد افزود: سازمان جهاد دانشگاهی یزد با سالها تجربه در زمینه برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری ازامکانات و فضای مناسب آموزشی و نیز اساتید مجرب آمادگی دارد در زمینه برگزاری کلیه دوره های آموزشی مورد نیاز سازمان ها و دستگاه های دولتی و غیر دولتی استان همکاری نماید.

( ۱ )