در دیدار مهندس زنگنه و دکتر طیبی تاکید شد:

استفاده‌ی کامل وزارت نفت از توانمندی‌های جهاددانشگاهی در اجرای پروژه‌ها

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۱۴۹ پژوهشی تاپ خبر
در دیدار دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت بر استفاده از ظرفیت های فناورانه جهاددانشگاهی برای بومی سازی تجهیزات صنعت نفت تاکید شد.
استفاده‌ی کامل وزارت نفت از توانمندی‌های جهاددانشگاهی در اجرای پروژه‌ها
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در ابتدای این دیدار که امروز 22 آبان انجام شد، دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی فناوری های کسب شده توسط جهاددانشگاهی که با حمایت وزارت نفت انجام شده است را معرفی کرد. وی به بومی سازی و کسب فناوری مته های حفاری، کسب فناوری سیستم نمک زدایی و طراحی و ساخت بازوی بارگیری نفت خام در اسکله جزیره خارک، بومی سازی فناوری الکتروموتورهای دور متغیر (VFD) برای ایستگاه تلمبه خانه شهرری و طراحی و ساخت دکل های حفاری خشکی و دستگاه لوله مغزی سیار اشاره کرد و خواستار حمایت وزارت نفت برای استفاده از ظرفیت های فناورانه جهاددانشگاهی در اجرای پروژه های توسعه صنعت نفت شد. رییس جهاددانشگاهی آمادگی این نهاد را برای بازسازی و نوسازی تاسیسات سطح الارضی و بومی سازی پمپ های درون چاهی(ESP) اعلام کرد. در ادامه مهندس زنگنه وزیر نفت ضمن استقبال از فعالیت های فناورانه جهاددانشگاهی اعلام کرد که وزارت نفت از فناوران و سازندگان داخل صنعت نفت حمایت ویژه می کند و تاکید کرد همه ابزارهای حمایتی را برای بومی سازی فناوری مورد نیاز صنعت نفت به کار می گیرند و آرزوی دیرینه خود را بومی سازی تجهیزات صنعت نفت خصوصاً مته های حفاری عنوان کرد. وی افزود: جهاددانشگاهی کارهای خوبی را شروع کرده و به سرانجام رسانده و ما حمایت کامل را برای توسعه همکاری جهاددانشگاهی و صنعت نفت انجام می دهیم و با استفاده از نیروهای جوان متخصص در مدیریت صنعت نفت از مهندسان و کارآفرینان ایرانی حمایت کامل می کنیم و اگر تجهیز و دستگاهی بومی شود جلوی واردات و خرید خارجی آن را می گیریم و در مناقصات یکسان سازی قیمت ها را با در نظر گرفتن نرخ ارز و هزینه های گمرکی و حمل و نقل به نفع ساخت داخل انجام می دهیم. وزیر نفت ضمن تاکید بر اینکه برای پایداری جمهوری اسلامی حاضر است جانشان را فدا کند بر استفاده کامل از توانمندی جهاددانشگاهی در اجرای پروژه ها تاکید و اعلام کرد: حاضراست قراردادهای با مدل BOO را با جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه فرآورش و انتقال نفت خام انجام دهند.

( ۱ )