انتصاب سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۰۹۷۷ تاپ خبر عمومی
رییس جهاددانشگاهی طی حکمی دکتر محمود اشعاری را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی منصوب کرد.
انتصاب سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی با حکمی دکتر محمود اشعاری را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در بخشی از حکم دکتر طیبی آمده است:

امید است با یاری خداوند سبحان و همکاری و همدلی  همه جهادگران عزیز به‌ ویژه همکاران ارجمند آن دانشگاه در انجام وظایف خود موفق باشید؛ ضمناً، توجه جنابعالی را بر رعایت و انجام موارد پیوست حکم جلب می‌نماید.

1_ فراهم آوردن شرایط و فضای مناسب برای جلب مشارکت، همراهی و همدلی تمامی همکاران دانشگاه، خصوصا اعضای هیات علمی در تدوین و اجرای سیاست ها و برنامه ها در قالب نقشه راه ابلاغی آموزش عالی جهاددانشگاهی و ارتقا جایگاه کیفی و کمی دانشگاه مطابق اسناد بالادستی و ضوابط موجود

2_ همکاری، همراهی و هم افزایی متقابل هرچه بیشتر با سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در حوزه های مختلف فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی به عنوان سازمان مرجع

3_ زمینه سنجی و شناسایی ظرفیت ها و نیازهای استانی و منطقه ای به عنوان اصلی ترین رکن توسعه ی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان

4_ تقویت و توسعه تعاملات کاری با ستاد معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی

همچنین در نامه‌ای جداگانه توسط دکتر طیبی از تلاش‌ها و خدمات دکتر سید‌حبیب‌الله میرغفوری در زمان فعالیت به عنوان رییس دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی تقدیر و تشکر شد.

گفتنی است، دکتر محمود اشعاری سابقه معاونت پشتیبانی و عضویت هیات علمی رشته پژوهش هنر دانشگاه علم و هنر یزد را درکارنامه خود دارد .

( ۱ )