/به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد/
شورای راهبری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نشست شورای راهبری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد به صورت آنلاین با حضور «مجید دهقانی زاده» معاون توسعه و برنامهریزی سازمان برنامهریزی و مدیریت استان، «بهنام صفائی» معاون دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری، «فریبا آیت اللهی» مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، «فاطمه سعادتجو» رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان و همچنین تیم اجرایی این طرح برگزار شد.
«بهروز اسلامی» مدیر اجرایی طرح در ابتدای این نشست که امروز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشتماه برگزار شد، با اشاره مشکلات و چالشهای پیشرانها در این طرح، گفت: باید پیشرانهایی یافت شوند که بتوانند کل استان را پوشش دهند ولی متاسفانه این مهم اتفاق نیفتاده و موجب شده تا در شهرستانها مشکل یافتن پیشران وجود داشته باشد.
وی یکی دیگر مشکلات در این خصوص را یافتن پیشرانهای دارای پتانسیل و ظرفیت فعالیت در این طرح خواند و در ادامه گفت: برخی پیشرانها ظرفیت کافی و وافی را ندارند و در حالی بابت ارائه آموزشها خواستار دریافت هزینه هستند که تعهد کافی را در مورد مواد اولیه و فروش ندارند.
اسلامی در مورد مشکلات متقاضیان نیز به حضور نیافتن افراد ثبتنام شده در کلاسهای مشاوره و حضوری و هدف برخی از آنها از ثبتنام جهت گرفتن وام، اشاره کرد.
«بهنام صفائی» معاون دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری نیز ضمن تشکر از اقدام صورت گرفته توسط تیم اجرایی طرح، خواستار استفاده از ظرفیتهای فنی و حرفهای در اجرای توسعه مشاغل خانگی، همکاری و همیاری استانداری بابت اجرای هر چه بهتر طرح و تهیه لوح فشرده و ارائه آموزشها به صورت مجازی با توجه به شیوع بیماری کرونا شد.
البته اسلامی مدیر اجرایی طرح در خصوص ارائه آموزشهای مجازی به مشکلات متقاضیان شهرستانی در خصوص تامین امکانات استفاده از لوح فشرده و مباحث مربوط به آموزشهای مجازی اشاره کرد.
«مجید دهقانی زاده» معاون توسعه و برنامهریزی سازمان برنامهریزی و مدیریت استان نیز در این نشست ابراز امیدواری کرد که نتایج طرح برای استان اثربخش باشد.
وی افزود: با توجه به زحمات و تلاشهایی که جهاددانشگاهی استان به عنوان مجری طرح متحمل شده، خروجی طرح تاکنون برای استان و شهرستانها بسیار ملموس نبوده و به نظر نیاز است تا همافزایی لازم با سایر نهادهای مشابه و موازی مانند قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه، کمیته امداد و دیگر بخشها بهره گرفته شود.
دهقانیزاده به الگوی برخی بانکهای استان در زمینه توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: این نهادها میتوانند پشتبان اجرای این طرح باشند و از تجارب آنها نیز استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: قطعاً انتظار مشارکت تمام متقاضیان در این طرح از ابتدا نیز وجود نداشت ولی از انهایی که همراهی میکنند میخواهیم تا مشارکت لازم را داشته باشند تا خروجی خوبی از طرح را شاهد باشیم و انگیزبخش دیگران شوند.
این مسئول متذکر شد: در صورت ضرورت این آمادگی وجود دارد از طریق هماهنگی با فرمانداریها در زمینه اختصاص فضای لازم برای آموزشهای طرح اقدام شود و علاوه بر این لازم است که در نشستی با حضور فرمانداران و اعضای کارگروه در سازمان مدیریت، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته درخصوص این طرح ارائه شود و از نظرات و پیشنهادت ارائه شده در راستای تحقق اهداف طرح بهره گرفته شود.
«فریبا آیت اللهی» مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این نشست به همکاری و همراهی ادارات کار شهرستانها اشاره و مشکل کرونا در عدم همراهی متقاضیان را یاداور شد.
نظر شما :