اجرای طرح سنجش و رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب شهری استان توسط مرکز مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی یزد

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۹۶۳ پژوهشی تاپ خبر
طی نشستی مراحل اجرای طرح سنجش و رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب شهری استان توسط مرکز مطالعات اجتماعی سازمان جهاددانشگاهی استان یزدهماهنگ شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، جلسه ایی با حضور نمایندگان شرکت آب و فاضلاب شهری استان و مدیران و پرسشگران مرکز مطالعات اجتماعی سازمان برگزار شد.

لازم بذکر است، در این نشست  مراحل اجرایی طرح سنجش و رضایت مشترکین شرکت آب و فاضلاب شهری استان مورد بررسی و هماهنگی قرار گرفت و مقرر شد از هفته آینده اجرای آن شروع گردد.

همچنین  گفتنی است،  در این طرح میزان سنجش مشترکین خانگی یزد و میبد، پیمانکاران، همجواران ، مراجعه کنندگان،تامین کنندگان و کارکنان شرکت آب و فاضلاب شهری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

این نشست در سالن جلسات سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.