دوره آموزشی " قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه"

دوره آموزشی " قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه" توسط جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد.

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۷۳۱ آموزشی عمومی
دوره آموزشی " قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه" توسط  جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، دوره آموزشی " قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه" ویژه کارمندان دستگاه های دولتی،  به همت سازمان برگزار خواهد شد.
 معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد گفت:  زمان و محل  برگزاری این دوره آموزشی از طریق فراخوان  به کلیه دستگاه های دولتی استان اعلام شده است .
آفرین اخوان زمان برگزاری این دوره را  در روزهای 30مهر و 7 ابان به مدت 8 ساعت در محل ساختمان جدید سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد عنوان داشت.
وی افزود :  سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد با عنایت به مجوز رسمی معاونت توسعه مدیریت سرمایه انسانی ریاست جمهوری و با فراهم سازی فضاها و  امکانات آموزشی مناسب و برخورداری از کادری مجرب، آمادگی برگزاری  کلیه دوره های آموزشی مورد نیاز دستگاه های دولتی،  ادارات، سازمان ها  و شرکت های استان را دارد.