انتشار شماره جدید فصلنامه علمی – پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی

۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۳۱۵ پژوهشی مرکز رشد گیاهان دارویی
شماره شصت و هشتم فصلنامه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی (پاییز ۱۳۹۷) منتشر شد.
انتشار شماره جدید فصلنامه علمی – پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، این شماره دارای 8 مقاله علمی – پژوهشی شامل "مروری بر تولید تاکسول به روش‌های بیوتکنولوژیک"، "مروری بر گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و خواص فارماکولوژیکی آن" و ... می‌باشد. محققان و دانشگاهیان می‌توانند مقالات فارسی و انگلیسی خود را از طریق سایت www.jmp.ir به دفتر فصلنامه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ارسال نمایند. گفتنی است، فصلنامه گیاهان دارویی دارای رتبه علمی – پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می‌باشد. این فصلنامه موفق به کسب رتبه اول در بین نشریات مصوب فارسی وزارت بهداشت در بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی شد. همچنین فصلنامه فوق، در سال 1396، به عنوان نشریه علمی - پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی، انتخاب شد و در سایت‌های علمی معتبر از جمله Chemical Abstract، Scopus، SID،(ISC) Srlst و ... نمایه می‌شود.