با همکاری جهاددانشگاهی تعاونی‌های استان یزد با تکنیک‌ های بهره‌وری آشنا شدند

اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان جهاددانشگاهی یزد کارگاه آشنایی با تکنیک‌های بهره‌وری را برگزار کرد

۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۲۸۱ آموزشی تاپ خبر
کارگاه آشنایی با تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها از سوی اداره تحقیقات، آموزش و ترویج اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و با همکاری سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.
اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با همکاری سازمان جهاددانشگاهی یزد کارگاه آشنایی با تکنیک‌های بهره‌وری را برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد،  هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی دو روزه، آشنایی تعاونی‌ها با مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها می باشد.

همچنین «میثم لطفی» سرپرست مدیریت تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا - منطقه یزد، در این خصوص گفت: این کارگاه آموزشی با حضور قریب 60 نفر از مدیران شرکت‌های تعاونی سراسر استان، همکاران ستادی حوزه تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و شهرستان‌های تابعه طی امروز و فردا (نهم و دهم مهرماه) در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود.

لطفی در پایان نیز خاطرنشان کرد: تدریس این کارگاه آموزشی را دکتر «حامد فلاح» از اساتید دانشگاه علم و هنر یزد برعهده دارند.