برگزاری دوره های آموزشی تخصصی ویژه پرسنل معدن سرب و روی مهدی آباد

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۲۰۲ آموزشی
برگزاری دوره های آموزشی تخصصی ویژه پرسنل معدن سرب و روی مهدی آباد دوره های آموزشی امداد نجات و کمک های اولیه، مدیریت بایگانی اسناد و آشنایی با تنظیم انواع قرارداد های داخلی و خارجی ویژه پرسنل سرب و روی مهدی آباد برگزار گردید.

برگزاری دوره های آموزشی تخصصی ویژه پرسنل معدن سرب و روی مهدی آباد

دوره های آموزشی امداد نجات و کمک های اولیه، مدیریت بایگانی اسناد و آشنایی با تنظیم انواع قرارداد های داخلی و خارجی ویژه پرسنل سرب و روی مهدی آباد به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی یزد برگزار گردید.

( ۱ )