بازدید مسئولین سازمان جهاد دانشگاهی یزد از پژوهشگاه مواد و انرژی و امضای تفاهم نامه همکاری

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۲۰۱ پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،مهندس میرحسینی معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی یزد به همراه مدیران این سازمان طی بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی با مسئولین این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند.
 در این دیدار دکتر محمدرضا رحیمی پور رییس دفتر ریاست، روابط عمومی و بین الملل ضمن عرض خیر مقدم، توضیحات جامعی از پژوهشگاه و ساختار آن ارائه و به اقدامات و فعالیت های پژوهشگاه پرداخت.

در پایان این جلسه، تفاهم نامه همکاری مابین  پژوهشگاه مواد و انرژی و سازمان جهاد دانشگاهی منعقد گردید