برگزاری آزمون الکترونیکی نهضت سواد آموزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی یزد

" آفرین اخوان "معاون جهاددانشگاهی یزد از برگزاری آزمون الکترونیکی نهضت سواد آموزی خبر داد

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۹ کد : ۲۱۶۷ آموزشی
به گزار ش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، معاون آموزشی جهاددانشگاهی با اعلام این خبر افزود : به همت معاونت آموزشی آزمون نهضت سواد آموزی در روز دوشنبه ۱۹ شهریور ماه در مرکز آموز شهای سازمانی و کارکنان دولت این سازمان برگزار شد.

به گزار ش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، معاون آموزشی جهاددانشگاهی با اعلام این خبر افزود : به همت معاونت آموزشی آزمون نهضت سواد آموزی  در روز دوشنبه 19 شهریور ماه در مرکز آموز شهای سازمانی و کارکنان دولت این سازمان برگزار شد.

وی افزود: آزمون نهضت سواد آموزی در چهار نوبت و با شرکت 80 نفر شرکت کننده به صورت الکترونیکی برگزار شده است.