همکاری مرکز رشد جهاددانشگاهی استان یزد با دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰ کد : ۲۱۱۲۵ پژوهشی تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر عمومی
جلسه همفکری و بررسی نحوه همکاری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار گردید.
همکاری مرکز رشد جهاددانشگاهی استان یزد با دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد، در این جلسه که با حضور مدیران دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده طب سنتی اردکان برگزار گردید، پس از معرفی مرکز رشد جهاد دانشگاهی توسط معاون فناوری این مرکز مباحثی پیرامون نحوه ی همکاری دو جانبه مطرح گردید.
گفتنی است جذب هسته های فناور به ویژه هسته هایی که منجر به تشکیل شرکت های دانش بنیان گردد و  استفاده از امکانات و پتانسیل های مرکز رشد گیاهان دارویی توسط دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده طب سنتی و دانشگاه علوم پزشکی از مباحث مطرح شده در جلسه بود.
در ادامه پیشنهاد گردید بازدیدهایی از دانشکده طب سنتی و مرکز رشد انجام پذیرد و نیز تفاهم نامه ای جهت تسهیل و تسریع در همکاری های مورد نظر بین طرفین منعقد گردد.