دکتر مهدی باصولی رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد با هادی هادی نسب فرماندار شهرستان اشکذر دیدار و گفتگو کرد.

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۴ کد : ۲۰۴۸۲ آموزشی مرکز رشد گیاهان دارویی تاپ خبر عمومی
هادی هادی نسب فرماندار اشکذر نیز ضمن استقبال از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و همچنین استفاده از ظرفیت های مرکز رشد جهاد دانشگاهی مستقر در اشکذر آمادگی این شهرستان را جهت بستر سازی استفاده از ظرفیت های خوب سازمان جهاد دانشگاهی استان در تمامی زمینه ها اعلام نمودند و در ادامه نیز به همکاری متقابل سازمان جهاد دانشگاهی استان با شهرستان در راستای استفاده بهینه از ظرفیت های هر دو طرف تاکید نمودند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد  ،  در این دیدار که اعضاء شورای شهر اشکذر و نماینده امام جمعه و عضو شورای آموزش و پرورش  حضور داشتند دکتر باصولی به تشریح فعالیت های جهاد دانشگاهی استان ، پژوهشکده های جهاد دانشگاهی و همچنین فعالیت های آموزشی (در دو بخش بلند مدت و کوتاه مدت)، پژوهشی و فرهنگی ،فعالیت مرکز رشد جهاد دانشگاهی در اشکذر و... پرداخت و آمادگی این نهاد را جهت همکاری با  شهرستان در خصوص راه اندازی مرکز آموزشی ایمنی (HSE) ،آزمایشگاه صنایع غذایی،آب و خاک و سایر فعالیت های فرهنگی، پژوهشی و ظرفیت های موجود اعلام کرد و در خصوص پیگیری اضافه نمودن دو رشته دانشگاهی جدید در مقطع کارشناسی ارشد به واحد دانشگاه علم و هنر اشکذر قول مساعد دادند.

هادی هادی نسب  فرماندار اشکذر نیز ضمن استقبال از فعالیت های  آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و همچنین استفاده از ظرفیت های مرکز رشد جهاد دانشگاهی مستقر در اشکذر آمادگی این شهرستان را جهت بستر سازی استفاده از ظرفیت های خوب سازمان جهاد دانشگاهی استان در تمامی زمینه ها اعلام نمودند و در ادامه نیز به همکاری متقابل سازمان جهاد دانشگاهی استان با شهرستان  در راستای استفاده بهینه از ظرفیت های هر دو طرف تاکید نمودند.