در یک‌صد‌وپنجاهمین جلسه‌ی هیات امنای جهاددانشگاهی مصوب شد؛ موافقت با کلیات تبدیل واحد علوم پزشکی تهران به سازمان/ تغییر عنوان پژوهشکده معتمد

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۱۵۲۱ عمومی
یک‌صدوپنجاهمین جلسه‌ی هیات امنای جهاددانشگاهی، عصر چهارشنبه (۲۷ شهریورماه) با حضور اعضای این هیات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر محمدرضا پورعابدی دبیر هیات امنای جهاددانشگاهی درباره‌ی موارد تصویب‌شده و مورد بررسی یک‌صدوپنجاهمین جلسه‌ی این هیات، بیان کرد: تصویب اساس‌نامه‌ی پژوهشکده‌ی معتمد و تغییر عنوان این پژوهشکده به پژوهشکده‌ی سرطان معتمد از جمله موارد مصوب در این جلسه بود.
وی ادامه داد: تعیین محمدحسین حسنی به‌عنوان نماینده‌ی هیات امنا در شورای مرکزی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی نیز از دیگر جمله‌ی این موارد است.
دکتر پورعابدی اضافه کرد: بحث و بررسی در خصوص چگونگی ادامه‌ی فعالیت‌های درمانی وابسته به جهاددانشگاهی و ارایه‌ی مدل‌های پیشنهادی جهت تصمیم‌گیری به هیات امنا نیز مقرر شد در آینده بررسی شود.
دبیر هیات امنای جهاددانشگاهی در پایان گفت: هم‌چنین این هیات با کلیات تبدیل واحد جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران به سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران موافقت کرد.