در چهارصد‌وبیست‌ویکمین جلسه‌ی شورای علمی جهاددانشگاهی بررسی شد؛ پیشنهاد اصلاح مقررات اعضای هیات علمی قراردادی جهاددانشگاهی

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۱۳۹۹ عمومی
چهارصد‌وبیست‌ویکمین جلسه‌ی شورای علمی جهاددانشگاهی دیروز عصر (شنبه ۲۳ شهریورماه) با حضور اعضا در سالن جلسات دفتر مرکزی این نهاد تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، موضوع چهارصد‌وبیست‌ویکمین جلسه‌ی شورای علمی جهاددانشگاهی، دو مبحث پیشنهاد اصلاح مقررات اعضای هیات علمی قراردادی و ادامه‌ی بحث و بررسی در خصوص سند جایگاه جهاددانشگاهی در نظام نوآوری کشور بود.
دکتر کاوس حیدری مدیرکل منابع انسانی و امور اداری در این جلسه پیرامون مسایل موجود در حوزه‌ی اعضای هیات علمی قراردادی جهاددانشگاهی توضیحاتی را ارایه داد و پیشنهادهای خود را در این زمینه ارایه کرد.
وی درباره‌ی پیشنهاد اول اداره کل امور اداری و منابع انسانی جهاددانشگاهی در این مبحث، بیان کرد: ﻗﺮارداد ﻫﻤﮑﺎری اﻋﻀﺎی ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﻗﺮاردادی ﮐﻪ در ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﺒﺪﯾﻞ وﺿﻌﯿﺖ ﺑﻪ ﭘﯿﻤﺎﻧﯽ ﻗﺮار گرفته‌اند تا زمان اعلام نتیجه هیات اجرایی جذب، قابل تمدید باشد.
دکتر حیدری ادامه داد: پیشنهاد دوم، قرارداد همکاری اعضای هیات علمی قراردادی که دانشجوی دکتری هستند، حداکثر تا دوسال (جمعا پنج سال) قابل تمدید است.
مدیرکل امور اداری و منابع انسانی اضافه کرد: پیشنهاد سوم نیز تمدید قرارداد اعضای هیات علمی قراردادی دارای مدرک فوق‌لیسانس، منوط به موفقیت در آزمون دکتری مرتبط با گروه پژوهشی یا رزومه‌ی علمی قابل تایید باشد.
در ادامه، اعضای جلسه نظرات خود را در خصوص سه بند پیشنهادی بیان کردند و در پایان، بندهای یک و دو پذیرفته و بند سوم به سبب ممنوعیت جذب فوق‌لیسانس در رده‌ی هیات علمی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌جز در رشته‌های خاص، از دستور جلسه خارج شد. ادامه‌ی بحث و بررسی دستور دوم نیز به جلسه‌ی بعد موکول شد.
گفتنی است، اعضای شورای علمی جهاددانشگاهی انتخاب دکتر علی منتظری و دکتر بهاروند را به‌عنوان یک‌درصد دانشمندان پراستناد جهان تبریک گفته و خواستار تقدیر از این دو پژوهشگر برجسته‌ی جهاددانشگاهی شدند.
هم‌چنین بررسی آیین‌نامه‌ی فرصت علمی داخلی اساتید دانشگاه‌های کشور و امکان ایجاد بستر مناسب گذراندن فرصت مطالعاتی در جهاددانشگاهی، پیگیری قوانین جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اعطای مجوز تشکیل پژوهشکده و پژوهشگاه و متضرر نشدن جهاددانشگاهی در این مورد و درخواست ارایه‌ی نتایج طرح پیمایش ملی خانواده در صحن شورای علمی از دیگر موارد مورد بحث و بررسی شورای علمی جهاددانشگاهی بود.